Maanantaipoppia 20

Tässä piti tänään olla ihan toinen Meatloafin biisi, mutta koska mies on niin kovin tunnettu vuoden 1977 levystään Bat out of Hell, astuu maanantaipoppi tänään 80-luvulta hiukan taaksepäin ja tarjoilee noin 11 minuutin annoksen liikkuvaa kuvaa ja (ei niin täydellistä) ääntä 32 vuoden takaa (livetaltiointi kesäkuulta 1978).


Katso lisää maanantaipoppia

Published

5 comments

  1. Oi, hienoa. Liian moni on kuullut tästä vain sinkkuversion, josta puuttuu kokonaan eeppinen loppu.

    Mikä kappale sinun oli alun perin tarkoitus laittaa?

  2. Tämä on näemmä vielä alkuperäisiltä kiertueilta, joilla säveltäjä-sanoittaja-Steinman soittaa pianoa.

  3. Haa,
    arvasinkin, että tuo yksi sukuun kuuluva fani ehtii kommentoida ennen minua! Minä lisään kertomukseen perhekohtaisen osuuden: Gorba sai kahtena vuonna peräkkäin isänpäivälahjaksi CD:n Dad out of Hell. Rollareiden yms. gorbamaisen musiikin joukkoon oli kummallakin kerralla salakuljetettu jotain muutakin koostajan omasta kiinnostuksesta kielivää kuin levyn nimi.

  4. Jahas,
    Hei huudanko sen -blogi on näemmä päättänyt lopettaa. Siellä oli muutama aiheeseen liittyvä suomennos aikoinaan.

Comments are closed.