Moo on hyvä

Kirjoitin kolmisen viikkoa sitten, miten Posti/Itella lähetti takaisin tilaamani paketin, kun säilyttävät paketteja tuloviikon sekä kaksi seuraavaa (joka aika usein riittää, mutta loma-aikoina ei niinkään).

Olin siis tilannut moo.comista pieniä kortteja, joilla ajattelin ripotella tietoisuutta kirjastani ympäri Englantia, jonne olin matkalla.

Mitä en edellisessä kirjoituksessa maininnut (mutta josta päätin kirjoittaa jos homma toimii) on se, että kun olin varmistanut ettei postitoimistossa todellakaan enää ole pakettiani, otin yhteyttä Moon asiakaspalveluun: Lähetin keskiviikkona (14.7.) Moolle kertomuksen siitä mitä oli tapahtunut ja, koska tarvitsin tilaamani kortit matkalle Englantiin ja Moon euroopan toimintojen sijaitessa sopivasti Yhdistyneissä kuningaskunnissa, kysymyksen josko voisivat lähettää palautetut korttini mahdollisesti siihen hotelliin Lontoossa jossa tulen asuskelemaan jokusen päivän ajan.

Saman päivän aikana, ennen kuin asiakaspalvelu ehti vastata, sain Moolta automaattisen viestin: Olivat huomanneet, että jotain häikkää näyttäisi olevan enkä nähtävästi ole saanut korttejani. Pyysivät ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Tämänhän olin jo tehnyt, joten jäin odottelemaan.

Vielä samaisen keskiviikon aikana, asiakaspalvelusta vastattiin. Kertoivat, että voivat lähettää uudet (!) kortit hotelliini Lontooseen pikapostina (ilman lisäkuluja), jolloin niiden pitäisi saapua perille ollessani paikan päällä. Eivät uskaltaneet vedenpitävästi luvata korttien ehtivän perille ajoissa, mutta lupasivat yrittää.

Kiitin asiakaspalvelua vuolaasti ja he puolestaan regoivat kiittämällä kiitoksista.

Viikkoa myöhemmin, keskiviikkona 21.7. Lontoossa, kun hotellin pakolliset paperityöt oli tehty ja huoneen avain livahtanut taskuuni, mainitsen vastaanotossa palvelevalle henkilölle, että lähipäivinä tänne saattaa hyvinkin saapua paketti nimelläni. Hämmennykseni oli suuri ja iloni lähes rajaton, kun kävi ilmi, että Moolta olikin jo paketti odottamassa minua. Sain kuin sainkin korttini.

Aivan loistavaa palvelua Moolta! Siellä selvästikin on prosessit kunnossa, asiakkaista oikeasti välitetään ja asiakaspalvelu on todellakin palvelua.

Moo on hyvä.

Published

8 comments

  1. Moosta mainiota kokemuksia minullakin. Heillä hommat pelaa niin kuin pitääkin!

  2. Niinhän se on. Olen tilannut Moo:lta kolmesti ja aina on tullut hyvä olo. Itse asiassa, kahdesti taisin tilata jonkun ilmaispromon ja silti on tullut hyvä olo. Ottavat asiakkaansa avosylisen hyvämielisesti vastaan.

    Moo on hyvä.

  3. Oho, kuulostaa hyvältä! Olenkin miettinyt miten Moo toimii jos vaikka joskus tarvitsen kortteja itsekin.

    Sain pari päivää sitten todella huonoa asiakaspalvelua VR:ltä (ja sitten se Pendolino jolla matkasimme oli ihan sotkuinen, vaikka nousimme kyytiin lähtöpysäkiltä), joten on ihan mukava kuulla, että palvelu toimii sentään jossakin.

  4. Moo toimii kuten verkkopalvelun pitää: auttaa ihmistä pääsemään haluamaansa lopputulokseen, tekee rahasta eroamisen helpoksi ja mukavaksi sekä saa ihmiset palaamaan paikalle uudestaan ja uudestaan.

Comments are closed.