Kalentereita vuodelle 2011 (osa 1)

Teethän seinäkalentereita myös ensi vuodelle, kysyi joku viime vuonna. Toki. Tässä ensimmäinen erä (valikoima kasvaa vielä): Kalentereita joiden kuvista ei juurikaan löydy monivalotuksia.

seinäkalentereita vuodelle 2011, calendars for year 2011

Skies – taivaita, vähän merta ja maata sekä jokunen päivänvarjo. Thailand – kuvia Thaimaasta. Bangkok – myös kuvia Thaimaasta, mutta spesifisesti pääkaupungista. Snapshots – jokunen onnistunut kuva ilman mitään sen kummempaa teemaa. Glass – kuvia joissa on lasipintoja heijastuksineen, vesitippoineen ja pölyineen.

Tämän vuoden uutuutena (menneen vuoden palautteesta oppineena) on se, että suurimmasta osasta kalentereita löytyy kaksi kokoa: iso (34,3 x 48,2 cm) ja pienempi (27,9 x 43,1 cm) joiden hinnat ovat halpa ja vielä halvempi.

Tähän vielä esikatselu yhdestä kalenterista, muita voi katsella Lulu.comin puolella.

Published

3 comments

Comments are closed.