Ei auta kerma, ei sokeri

On mainoksia jotka muistuttavat sitä veijoessonbaarin pannussa poltettua tervaa, jota kahvin nimellä nimellä myydän, joka on niin karmeaa tököttiä ettei se muutu ihmiselle kelpaavaksi millään määrällä maitoa, kermaa tai sokeria.

“Moi, mä olen {geneerinen nimi: aiheuttaa toivon mukaan pienimmän mahdollisen tunnereaktion kohderyhmässä} ja mä harrastan {terveellinen elämäntapa, 2-3 kpl.: saa fiktiivisen hahmon vaikuttamaan tietoiselta}, mutta sen lisäksi mä nautin {tuote} koska se {väite joka on omiaan repimään vertavuotavan reiän olemassaolevan todellisuuden perusrakenteisiin}.”

Yäk.

Published

2 comments

  1. Heti tuli mieleen se blondi hoituri, joka huolehtii vatsastaan vai oliko peräti koko ihmisenä kehittymisestään juomalla jotain bakteeripitoista maitovalmistetta, vai oliko se sittenkin jotain muuta tököttiä! Ihan kamala joka tapauksessa. Olet, taas kerran, niin oikeassa!

  2. Tosin, ajatukseni oli kyllä, että mainokset ovat kuin tököttiä, ei ne tuotteet sinänsä.

Comments are closed.