Maanantaipoppia 41

Koska tänään on itsenäisyyspäivä, lienee paikallaan maanantaipoppina soittaa jotain kotimaista. Valinta ei ole helppo sillä suomalaisen musiikin 80-luku oli hienoa aikaa ja kyseiseltä vuosikymmeneltä löytyy toinen toistaan loistavampia biisejä. Mutta valintoja on tehtävä. Niinpä…

Tämän päivän poppi on vuodelta 1985 (sopivasti vuosikymmenen puolivälistä), se on Juankoskella vuonna 1950 syntyneen (ja Tampereella 2006 kuolleen) Juhani Juice Leskisen yhdeksän vuotta työstämä ja yhtyeensä Juice Leskinen Grand Slam esittämä, vallan loistava, Musta aurinko nousee (live-esitys vuodelta 1990).


Katso lisää maanantaipoppia

Published

5 comments

  1. Hieno kappalehan se on. Onko jossain enemmän tarinaa tuosta yhdeksän vuoden työstämisestä?

  2. Matias: Enpä ole löytänyt siitä enempää. muistan kuitenkin kuulleeni saman jossain Juicen haastattelussa ennen kuolemaansa.

  3. Loistobiisi ja tämä muistutti, että en ole kuunnellut viime vuosina riittävästi Juicea. Piti heti etsiä Spotifystä ja lisätä MegaMixiin. :D

Comments are closed.