Blogautusvaroitus: Housut hajos

TIEDOTE 01/2011 tai jotain. Julkaisuvapaa heti.

Erään tammikuun tipattoman maanantaiaamupäivän (tai ehkä joku muu viikonpäivä, mutta aamupäivää kuitenkin) hetkenä muoti- ja lifestyle-blogissa Skrubu.net blog koettiin suurta ahdinkoa ja kauhistumista kun jo useamman vuoden, ehkä jopa vuosikymmenenkin, hyvin palvelleet, ja juuri mainetta niittäneet, Ne Pitkät Kalsarit päättivät reikiintyä vasemman etureiden kohdalta. Ihan tosta vaan, ilman varoitusta tai ennusmerkkejä (NASDAQ:PRKL!!1!).

Tämän stragedian vuoksi, muoti- ja lifestyle-bloggaaja kahdella geellä, julkaisee blogautusvaroituksen: “mä olin niinq: oh noes, tajuuks, et nyt nää, totanoi siis, brakas, et kai sitä nyt sit on niinq pakko hei lähtee shoppaileen uudet, tiäts?

James Bond saattaa palata valkokankaalle filmissä: Saku Sammakko kalsareiden ostosmatkallaan, ahaa, ahaa. Tai voi olla että ei palaa juuri tuossa elokuvassa (ei se ole edes elokuva oikeasti, kunhan nyt vaan huijasin). Mutta joku muu saattaa palata variaatiolla tuosta kyseisestä teemasta. Ehkä.

Lisätiedot
Tiedotteessa mainittu kalsareiden maineenniitto: http://skrubu.net/2011/01/06/muotiblogi/

Yhteystiedot
Muoti- ja lifestyle-bloggaja
puh. puuuh puuuuhh… huhhuh
mobile.

Liitetiedot (eiku -t +stot, eli Liitetiedostot, tai oikeasti vain yksi)
Kuva: Ahdinkoa ja kauhistumista aiheuttaneet tuhot piste jiipeegee.

Kalsarit kulu rikki
Nii järkkyy, ettei tästä voi tehä animaatioo, niinq!

Published

15 comments

 1. Mikä ihme niissä muoti- ja tyyliblogeissa on, kun ne aiheuttavat teissä setäbloggaajissa tämän merkinnän kaltaisia oireita?

 2. Aijaa. No okei.

  Sorsittiinko neuleblogejakin tähän tapaan?

 3. Pekka hei, housut voi vaihtaa esim. useammin kuin kerran vuosituhannessa. Viittaan siis kuvalliseen todistusaineistoon, jota on pidettävä raskauttavana.

 4. Riku: Sorsimista? Tunnen itseni nyt epäymmärretyksi taiteilijaksi. Ei tämä ole sorsimista vaan esimerkki setäbloggaajan tavasta kommentoida maailman menoa kierolla huumorintajullaan (niin kauan kun sitä riittää) ja samalla myös hatunnosto blogigenrelle (mitättömistä asioista on vaikea [mahdoton?] tehdä parodiaa).

  En muista millä laajuudella neuleblogeja kommentoitiin, mutta koska eivät nousseet yhtä näkyvästi esiin perinteisessä mediassa, kuin muotiblogit, niin olettaisin, että vähemmän.

  OlliS: Et ole väärässä ollenkaan, mutta mistäs tiedät ovatko nämä pitkät kalsarit minun ainoat?

 5. Tuunaa! =D

  Ompele reiat piiloon jollain ihqlla ja trendikkaalla materiaalilla, tai leikkaa housuista kevyt kesaversio! (Kuvia sitten..)

 6. Onneksi kalsarit olivat jo vanhat ja reikiintyminen siten selitettävissä luonnollisella kulumisella. Muuten olisin alkanut epäillä turkiskuoriaisia. Niiden tekosille on tyypillistä just tuollaiset kuvassa varsinaisten reikien läheisyydessä ilmenevät ohueksi kalutut pistemäiset ei_vielä_reiät. Usko minua: mieluummin haluat, että lempikalsarit uuvahtavat iän myötä kuin että huushollissa on turkiskuoriaisesiintymä!

  t. Sä

 7. Kulumista sanoisin sen olevan (toisessa puntissa myös ohentumista havaittavissa, samalla kohdalla). Ja uskon kyllä, että mielummin kuluminen kuin kuoriaiset.

 8. Tästä johtuen yritän nyt kuvitella James Bondia (sitä Daniel Craigin esittämää) sonnustautuneena näiden kaltaisiin violetteihin kalsareihin. Ei järin seksikästä, mutta sangen yllättävää.

Comments are closed.