Lipat kartsalla, melkeen

Painava märkä lumi pakkaantuu hyvin, eikä sitä mahdollisuutta voi jättää käyttämättä; on saatava aikaiseksi kovaksi pakattu, peilikirkas ja järkyttävän liukas pinta. Ainakin siltä tuntuu kaupungilla, jossa kaikkia, tai lähes kaikkia, koneellisesti (tehokkaasti?) putsattuja jalkakäytäviä pitkin talsiminen on luistinradalla seikkailisi. Onneksi tuota lunta tuntuu tulevan koko ajan lisää, että vähän edes saa tarttumapintaa kengille (ainakin hetkeksi, ennen kuin tulevat taas korjaamaan jääpinnan loistokuntoon).

Mutta. Sain silti itseni liukasteltua Virka Galleriaan tsiigaan niin Stadin mestat (joka oli ihan nasta) kuin Sandiksen (joka ei puhutellut niinkään, mutta aiheutti päivän WTF-elämyksen: feikatut, kuvaan photoshopatut paspikset!).

yksityskohta tekstistä: skrubun asvaltis
skrubu

Published