Yhdet pitkät

pappakuosi

Nämä kalsarit (Black Horse, mallia “Vilho”) hankin siksi, että näissä on “ihoa vasten puhdasta puuvillaa” ja ovat hiukan tavallista paksummat. Sopivat siis oivasti pakkaskeleille (vaikka nyt kun puskee pariakymmentä alle nollan, lienee fleecekalsarit lämpimämpi vaihtoehto). Näissä puhutteli myös kuosi, joka on aivan loistava esimerkki ajattomasta ja näkymättömästä disainista joka saa kalsarit pysymään muodikkuuden ulkopuolella kesät talvet niin nyt, kuin kaikkina tulevina vuosina. On kuin kuosia ei edes olisi.

Jaloissa on puhtaat sukat ja ruhon yläosaa koristaa t-paita.

setä heiluu
Ooh!

Published

10 comments

  1. Missähän on aikanaan tehty sellainen direktiivi, että miesten pitkien kalsareiden kuuluu olla ihan järkyttävän rumia, varsinkin kuosiltaan?

  2. Tiina: Äijät sen on päättäneet. Äijille ajattomat äijäkuosit ja äijälook.

  3. :-D No niin, päästiinhän täälläkin asiaan. Olet selvästi ottanut viiteryhmän koodit haltuun oikein kaksin käsin!

Comments are closed.