Taistelutanner

Kaatuneita liikennemerkkejä, vääntyneitä ajoesteitä (vai mitä termiä niistä sellaisista metallisista tolpista käytetään?), runnottuja aitoja, rikkinäisiä mainostolppia ja tuhoutuneita penkkejä. Onko se sitten sitä, että tämän kaupungin suunnittelussa ei oteta huomioon sitä, että talvi tulee joka ikinen vuosi vai sitä, että lumen luomisen pitää olla (kustannus-)tehokasta eikä kiireessä ole niin tarkkaa hajoaako jotain, kunhan saadaan lumia liikuteltua?

Kiinteän puistonpenkin teurastamisesta koituva vahinko on yleensä jo lähes tuhat euroa” kertoo HS.fi:n Oma kaupunki vuonna 2008. Hinnat ovat tuskin laskeneet tämän jälkeen. Jossain (en nyt löydä missä) mielestäni sanottiin uuden penkin kustantavan jopa 2000 euroa nykyään.

Sitä minä vaan, mikäköhän lienee tämän talven lumisodan lasku, kun kaikki tuhot tulevat lumen alta esille?

Lumenluonnin aiheuttamia vaurioita penkissä
Tällaisia oli monta Ehrenströmintien varrella

Published

3 comments

  1. Tän talven sota varmaan on jo hävitty. Olisi kai parasta antautua. Mutta en mä ihan sitä tajua, että miksi pitää runnoa ja riehua. Kai se on sit nopeampaa ja nopeampihan on aina parempi… Joo?

  2. Mervi: Voittajat kirjoittaa historian.

    Kaisa: Kai ne nyt edes oli postmoderneja teoksia?

Comments are closed.