Maanantaipoppia 56

Joskus 1980-luvulla lopulla kävin Kultsalla nauttimassa Eva Dahlgrenin esiintymistä tämän kiertäessä juuri ilmestyneen Ung och stolt levyn nimissä. Seuraavan kerran näin samaisen blondin 1990-luvun alkupuolella Kokkolassa En blekt blondins resor -kiertueen merkeissä. Pidin kovasti molemmista keikoista ja muistan miten jälkimmäisen konsertin kohokohtia oli edellisen näkemäni kiertueen nimibiisistä loistava pidennetty versio joka, koska se löytyi täällä näytettävässä muodossa, on maanantaipoppi tänään.

Eva Dahlgren: Ung och stolt (biisi vuodelta 1987, liveversio vuodelta 1991 tai 1992).


Katso lisää maanantaipoppia

Published

2 comments

  1. Imponerande.

    Och trots att jag har ett vagt minne att jag nångång i min radiokarriärs startgropar intervjuat Eva Dalgren är jag inte alls säker på att jag sett henne spela live.

    Det enda jag minns att det blev en rolig jingle när Eva stapplade nog för att till slut säja Hej det här är Eva Dal-dal-dalgren. Men vad annat det var minns jag sen inte alls.

    Intervjubandet är säkert försvunnet sedan länge.

  2. llaurén: Imponerande faktiskt, jag minns hur det gick kalla kårar längs ryggraden när jag hörde denna version live.

Comments are closed.