Alistu!

Ryhmäpaine, valtamedia, seurakunta. Ajattele näin, käyttäydy näin, ole tätä. Kolme asiaa, jotka haluavat kertoa sinulle, millainen sinun pitäisi olla. Ei ole aina helppoa määritellä identiteettiänsä kaikkien mielipiteiden, elämänkokemusten ja omien sisäisten tuntemuksien mukaisesti. Kysy kuitenkin itseltäsi, haluatko elää niin, että saat täysin vapaasti itse päättää mitä mieltä olet ulkopuolisista vaikutteista ja vapaasti tulla juuri sellaiseksi, kuin maailma sinut muokkaa? Haluatko elää niin, että saat tehdä vapaasti oman mielesi mukaan juuri niitä valintoja joihin ympäristösi, niin media kuin eri uskonnot haluavat ja kovasti yrittävät vaikuttaa omilla yleisillä tai hyvin spesifisillä mielipiteillään? Haluatko elää niin, että että katsot asioita monelta laidalta ja itse arvioit mikä on se totuus mihin sinä uskot, mikä on manipulointia ja miksi sitä tehdään, sekä etsiä onnea rajoittamatta muiden mahdollisuutta siihen?

Alistu! -kampanjassa lähdemme siitä, että nykyisyyttä ja muutosta on vastustettava. Haluamme kannustaa ja rohkaista juuri sinua etsimään ratkaisuja elämäsi suuriin kysymyksiin monipuolisen ajattelun aijasta esimääritellystä oikeasta totuudesta. Kaikkea ei tarvitse ymmärtää tai oppia itse, edes kantapään kautta.

Published