Uusi t-paita

Kun olin leiriohjaajana kolmena kesänä lastenleireillä Kirjaisissa (taisi olla 1994-1996 jos en ihan väärin muista), suunnittelin ja piirsin muksuille jokusen hauskan ja yksinkertaisen eläinhahmon paitaan tai vaikka tyynyliinan painettavaksi. Oli lintua, possua ja krokotiilia. Eläinhahmoista tuli yllättäen suosittuja myös aikuisempien ihmisten parissa ja tein vuosituhannen alussa käsin jokusen paidan jotka ovat jossain vielä jopa käytössä (itselläni on yksi). Piirsin myös jokusen hahmon lisää.

Mutta t-paitojen painaminen omin pikku kätösin jäi kun oli kädet jo täynnä internetin rakentamista ja niinpä jäivät hahmot sitten hyvinkin taka-alalle, mitä nyt joskus seikkailivat jossain joulukortissa ja olivat pääosassa vuonna 2003 valokuvanäyttelyssä (joka muuten on toistaiseksi viimeisin pitämäni näyttely).

Animal t-paita
Eläimiä.

Viime syksynä inspiroiduin kaivamaan vanhat kuvatiedostot esiin ja päivittämään ne teknisesti nykyäaikaan, etsien samalla sopivaa palvelua jota kautta voisi tarjota hahmoja tilattavaksi. Niinpä päätyivat nuo eläimet nyt Redbubble-tilini alle: skrubu.redbubble.com.

Ja koska tämä menee tavallaan muotiblogauksen piikkiin, pitää tässä tietenkin olla myös elävää kuvaa: Sedän on heiluttava! Ja niin setä heiluu. Eikä muuten heilu ilman ääntä tällä kertaa. Huomatkaa tuliterä, eilen postin tuoma paita.

Videota saa jakaa ympäri internettiä, kiitos, ja tietenkin myös hankkia paitoja itselle, kavereille, rakkaille, lapsille ja aikuisille. Paidoissa on monia värejä ja jokunen erilainen malli valittavissa. Ihan pienillekin löytyy omansa.

Hauskat Animal t-paidat aikuisille ja lapsille
This is ANIMAL. You are an ANIMAL! Show it. Be proud.

Published