Maanantaipoppia 63

Viikko sitten maanantaipoppi teki hyppäyksen nykyaikaan ja korjaa asian tänään iskeytymällä takaisin 1980-luvulle elokuvamusiikin tahdissa. Kyseessä on Chevy Chasen tähdittämän mainion Fletch-elokuvan tunnumusiikki, jonka on säveltänyt moniin muihinkin elokuviin musiikkia tehnyt Harold Faltermeyer.

Maanantaipoppina Harold Faltermeyer: Fletch theme (1985).


Katso lisää maanantaipoppia

Published

2 comments

  1. Ethän ole lanseerannut maanantaipopin ideaa? Otin trendin käyttöön omassa blogissani, mutta poppiksen sijaan postailen maanantaisin vähän raskaammasta musiikista. Toivottavasti et loukkaannu :-)

  2. Rolle: Join the team :) Johan tämä maanantaipoppi on poikinut ainakin yhden toisen maanantai- ja yhden keskiviikkopopin.

    Ja mitä genreen tulee niin olen sen verran rajoittunut yksilö, että soitan poppi-termin alla vain yhdenlaista musiikkia (pyrkien tässä julkaisusarjassa, ihan huvin vuoksi, rajoittamaan valintani 80-luvun tuotantoon), nimittäin sitä musiikkia jota olen koko elämäni kuunnellut ja jolle olen antanut nimeksi “musiikkia josta pidän”. Se toisenlainen musiikki (eikä musiikkia ole kun kahdenlaista) on sitten sitä mitä en täällä soita ja se kuuluu ryhmään “musiikki josta en pidä”.

Comments are closed.