Pink Floyd tulee jälleen, ainakin kauppaan

Why Pink Floyd…? sisältää kokoelmalevyn (tietenkin), vinyylejä (kuka väitti, että ne ovat kuolleet? Niistähän on tullut loistava lisätulonlähde), erilaisia erikoisversioita levyistä sisältäen ennenjulkaisematonta materiaalia, kuvia ja kirjasia sekä vaikkamitäkaikkeasälää, sekä tietenkin kaikki studiolevyt yhdessä paketissa. Sanovatpa vielä uutisessaan, että syksyllä käynnistyvä markkinointi sisältää CD, DVD ja Blu-ray levyjen lisäksi erilaisia digitaalisia formaatteja, viraalimarkkinointia (!) sekä iPhone applikaatioita (kyllä, monikossa). Ooh. Kaikkea.

Jos olisin yhä parikymppinen Pink Floyd -palvoja, pikahtuisin intoon, ennakkotilaisin kaiken ja velloisin odotuksen sietämättömässä keveydessä. Nyt tuo kiinnostaa kyllä, mutta sen verran, että olisi jännä kuulla mitä kaikkea ennenjulkaisemattomista materiaaleista löytyy, mutta jaksan odottaa kunnes ne joskus kuulen. Jos kuulen (onko minusta viimeinkin tullut vanha :)

Published