Näyttely digiseinällä

Pietarsaaressa? Kyseinen, lähes huudahdus, on monen reaktio siihen, kun kerron mihin olen valokuvanäyttelyni (ensimmäinen näyttelyni kahdeksaan vuoteen) ripustanut. Jep, musiikkikahvila After Eightissä on esillä koko kesän, 26.8. saakka, valikoima monivalotuksia joiden aiheena on luonto ja sen värit sekä muodot.

Koska kuitenkin internet on olemassa, olen kasannut näyttelyni, pienin eroin, esille ja myyntiin Kuvaloon. Pienet erot fyysiseen näyttelyyn ovat ne, että kuvavalikoima on hiukan eri (esim. siksi, että jotkut kuvat eivät sovi Kuvalon tarjomiin kuvakokoihin) ja, että kuvia on netissä on hiukan enemmän. Kuvalosta voi tilata kuviani paperisesta kymppikuvasta halvalla 70 x 100 cm canvastauluun hiukan kalliimalla, itselle, lahjaksi tai itselle lahjaksi.

Monivalotuksia - Flerexponeringar
Monivalotuksia Kuvalossa

Published