Peliostoksilla

Veikkaus. Vaikka pidänkin uudistuneesta saitistaan, sillä onhan se nykyaikaisempi ja monella tavalla kivempi kuin se edellinen, niin pari juttua siellä kuitenkin…

Omat pelit. Miksei tämä sivu voisi näyttää automaagisesti ratkenneet pelit, jos minulla ei ole yhtäkään avointa?

Minä tiedän, ettei minulle ole avoimia pelejä. Sinäkin, Veikkaukseni, tiedät sen, koska osaat joka ainoa kerta muistuttaa minua asiasta. Jos olisit ihminen, saattaisin huomauttaa sinulle tästä ja pyytää sinua toimimaan palvelevasti. Kiitos.

Lotto. Olen ostanut pelin. Keksin vasta ostokseni jälkeen, että ainiin: Nythän on kuin onkin loma-aika enkä tule olemaan pariin viikonloppuun maassa, tai ehkä edes internetissä. Haluan kuitenkin loton myös reissun ajaksi vetämään. Niinpä palaan ostamaan lisää. Täytän pari riviä potentiaalisia miljoonia ja valitsen kestoksi pari viikkoa. Vasta maksettuani tajuan, että nythän minulla on tälle viikonlopulle kaksi täysin samaa ruutua vetämässä (ja ensi viikolle yksi).

Miksi, oi Veikkaukseni, et anna minun ostaa lottorivejä vapaavalintaisiin tuleviin arvontoihin vaan pakotat minut aina osallistumaan ostopäivästä katsottuna seuraavaan (ja siitä eteenpäin)? Ja miksi sinä et huomauta, että minulla jo on täysin samat rivit vetämässä, etten nyt turhaan maksa tuplasti? Voisit edes vaivihkaa kuiskata, että olenko varma haluanko samat numerot moneen kertaan samaan arvontaan?

Entä miksi en voi poistaa avoimia pelejä (esimerkiksi juuri siksi, että olen vahingossa ostanut tuplasti samoja numeroita johonkin arvontaan)? Sepäs muuten oliskin kätevää. Ehkä liian kätevää? Mitäpä siitäkin tulisi jos voisi maamme suurimmassa verkkokaupassa perua ostoksiaan? (Tai mistäs minä tiedän voiko, en ehkä vaan ole sitä tomintoa mistään löytänyt?)

Jotain muutakin oli, mutta kesän sulattama aivosolu ei oikein tahdo toim

Published

4 comments

  1. Joo, mäkin näitä juttuja tossa viime viikonloppuna ihmettelin. Sama juttu Kenojen kanssa, ettei voi ostaa kuin just siihen seuraavaan arvontaan. Ja kun niitä arvontoja on vielä kaksi päivässä, niin sit siihen aiempaan pitäisi muistaa ostaa ne rivit ennen sitä noin klo 14 jotakin.

  2. Mervi: Ehkä se on joku laki-/säännösjuttu, etteivät saa myydä silleen?

    Jani: Tietenkin, etusivulla on paljon mainoksia ;)

  3. Saat potista kaksi kolmasosaa, jos täysosuma osuu kohdalle, mutta joku muukin on keksinyt käyttää samoja numeroita.

Comments are closed.