Eräänlainen eilinen

Herätys. Suihku. Aamiainen.

Sade. Linja-auto. Jonotus. Byrokratiaa. Sade. Ratikka. Sade. Kauppa. Sade. Sateenvarjon korjaus (ruoste syö nivelten niitit). Sade. Tossut ja puntit märkinä, onneksi on lämmin. Ratikka. Byrokraatti kateissa. Kuittien skannausta. Sateenvarjo kuiva, mutta näköjään taas uusi kohta korjauksen tarpeessa. Byrokraatti vain puhelimen päässä. Siispä toisen luo. Paperissa nyt tiedot ja leima. Asiat etenevät. Hyvä. Nälkä. Jonotusta. Kuitteja, ei kuitenkaan niitä skannattuja, taloustoimistoon. Tossut vielä kosteina, mutta puntit kuivuneet. Lounas ja yllätyksenä ilmainen pussi leipää (mainoskamppis jollekin uudelle leivälle), kiva. Sade näyttää tauonneen.

Kahvi ja kurssitehtävän tekoa.

Hakemista, lukemista, analysointia. Mielenkiintoista.

Sateen ropinaa. Toisinaan.

Kello kurssin alkamisajankohta, kohta (ei kuitenkaan se kurssi johon tehtävää tein). Rappusia. Aurinko näyttäytyy. Ei kahvia kun kuppila oli jo sulki. Rappusia. Odottelua. Kurssi alkaa, mutta huoneen vaihto ennen sitä. Tauko. Rappusia. Kahvia, viimeinkin. Hissi. Kurssi jatkuu. Töppöset ovat kuivuneet. Ratikka. Ei sadetta, ah. Ruokaa. Kuvien katselua ja jokunen oma julki. Menojen ja tulojen laskemista. Byrokratiaa. Sateenvarjon korjaus. Vähän netissä roikkumista.

Huomenna taas jotain.

Published