Onpas se iso

Ostin yskänlääkettä. Kolmekymmentä tablettia. Pieniä tabletteja, mahtuivat kaikki teelusikkaan. Eivät peittäineen määrällään edes muovipurkkinsa pohjaa. Ihan toimivaa troppia kyllä, mutta jotenkin tuo purkin koon suhde sisällön määrään tuntuu hassulta.

iso purkki tai vähän sisältöä
Pieniä pillereitä, iso purkki

Published

1 comment

  1. Joo, toi on sitä pakkausjätteen maksimointia. Mutta luulen kyseen olevan yksinkertaisesti vain siitä, että lääkevalmistajaa ei ole hotsittanut alkaa teettämään erillisiä ja erilaisia purkkeja pieniä pillereitä varten. Toi on nähdäkseni yksi niistä “standarikokoisista” purnukoista.

    Statuslääkeet, kuten eräät vitamiinit, taas sitten pakataan mitä mielenkiintoisimpiin pakkauksiin. Ne kun on vähän niinkuin lääketeollisuuden adidaksia ja nikejä. Tai ladygagoja.

Comments are closed.