Ei se ajatteleminen

Televisiossa pyörii mainos jossa sanotaan, että rohkeat ajattelevat toisin. Mainos on kuitenkin väärässä. Siinä, kuten mainoksissa usein, on yksinkertaistettu asioita aivan väärällä tavalla. Ei rohkeat ajattele toisin. Rohkeat tekevät toisin. Siinä on se ero. Kuka tahansa voi ajatella mitä vaan eikä se välttämättä johda yhtään mihinkään, mutta tekeminen erottaa jyvät akanoista.

Published

3 comments

  1. Olen tietenkin pohjimmiltaan samaa mieltä, mutta en malta olla huomauttamatta, että myös idiootit tekevät asioita toisin.

  2. Toisinajattelulle on sanakin, toisintekemiselle ei.

    Toisin voi ajatella yhteiskunnan rakenteista hypoteettisesti; mutta niitä ei voi itsekeen toisin tehdä. Yhteiskunta kun toimii niin kuin enemmistö määrää, koska kerrallaan yhteiskunta voi toimia vain yhdellä lailla.

    Talon voi rakentaa samalle paikalle vain kerran, ja rakennuslupaa ei saa lantamajalle Turun keskustaan.

Comments are closed.