Ruokavisa

Nyt näyttää siltä, että MasterTsef Taka-Töölö on onnistunut kokkaamaan jotain todella merkillisen näköistä pöperöä. Keksitkö sinä mitä tässä lautasella on? Vinkkinä voin kertoa, että oli muuten aika hyvää.

Ruokavisa: mitä lautasella on?
Mysteeripöperö

Oikean vastauksen kommenteihin jättäneiden kesken lupaan ihmetellä suureen ääneen, että miten ihmeessä pystyitte keksimään mistä on kyse. Pidän teitä jännityksessä sunnuntaihin asti, jolloin paljastan mitä tässä oikeasti on.

Published

3 comments

  1. Joudunko hullujenhuoneelle, jos sanon, että kuvassa näyttäisi olevan punaista pastaa ja jotain (ehkä valkosipulista juusto-) mössöä?

  2. Mervi: Sunnuntaihin on vielä aikaa. Arvauksessasi olet toisaalta hyvin lähellä oikeata vastausta, toisaalta erittäin kaukana siitä.

Comments are closed.