Kaksituhattakaksitoista kuvin

En ryhdy sen kummoisempiin muisteloihin menneestä vuodesta. Siihen kuului hyvää ja huonoa, kuten vuosiin yleensä tuppaa kuulua. Kävin kuitenkin läpi vähän, että paljonko olen kuvia julki katseltavaksi heitellyt minnekin menneen vuoden aikana.

585 kuvaa Flickrissä
151 näpsyä valokuvablogissani snapshots.skrubu.net
619 kännykkäräpsyä galleriassa

Näiden lisäksi olen sirotellut jokusen kuvan sinne tänne sosiaalisen median palveluihin sekä Lokala.org -kuvablogiin. Tein myös pari kalenteria vuodelle 2013 sekä jokusen kuvan paitoihin painettaviksi. Yhtäkään kirjaa en julkaissut, mutta vuosi 2013 tuonee tullessaan sitten sitäkin enemmän kirjoja (jos asiat menevät suunnitelmien mukaan).

Kuvassa on kuvia vuodelta 2012
Kuveja

Published

2 comments

  1. Mielenkiinnosta – mitä blogisoftaa käytät noissa gallerioissasi sekä snapshot-blogissa?

  2. Antti: Snapshotsissa on pohjalla Pixelpost, josta olen haaveillut pääseväni eroon jonain päivänä (se jokin päivä, sitten joskus, kun ehkä ja mahdolllisesti). Galleriat käy ja kukkuu oman puoliautomaattisen php-viritelmäni päällä.

Comments are closed.