Vähän tikulla vielä

Ainakin vielä kuusi vuotta pelikorttiveron poistumisen jälkeen kirjattiin Postipankin pankkikirjaan suurin osa tapahtumista käsin.

Postipankin pankkikirja, jossa käsin tehdyt merkinnät.
Käsityötä.
Published
Categorized as fin, img, txt

2 comments

  1. Mental models ftw. Minäkin muistan kuvitelleeni että pankkikirjassa oli tieto paljonko rahaa tililläni on. Jos pankkikirja katoaa tai sen tietoja muutetaan, minulla on eri määrä rahaa tililläni. Otin väärän uskoni hyvin vakavasti. Numeroa eri tietenkään saanut muuttaa. Se olisi joko rikollista tai tyhmää. Ja pankkikirjan kaduttaminen merkitsisi koko pienen omaisuutensa menettämisen.

    Bussikorteissa taitaa olla näin.

  2. Enpä bussikorteista tiedä. Sen tiedän, että jos pankkikirjallisella tilillä on rahaa ja sen rahan haluaa sieltä pois mutta ei ole pankkkikirjaa, niin ainakin Säästöpankissa temppu kustantaa 50 euroa.

Comments are closed.