Idean sain ja… eiku äh

Ihan kiva se, että Evernote ja 3M keksii Post-It-lärpäkkeelle digitaalisen ulottuvuuden, mutta eihän tuo nyt erityisen erikoiselta tunnu. Johan noita lappusia on kuvattu ja verkossa jaettu useiden vuosien ajan.

Siksipä tarjoan tässäpä 3M:lle idean: Post-it tulostin! Se olisi pieni printteri, jolla voisi tulostaa yksivärisesti liimaraidalla varustetuille paperilappusille. Tulostuslaadun ei tarvitsisi olla huippuhyvän. Vähän tuo olisi niin kuin Post-It meets Dymo, mutta näitä tulosteita voisi sitten liimailla vaikka kirjoihin tai minne nyt yleensä helposti irrotettavia muistilappuja laitetaan. Näppärä olisi semmoinen laite, etenkin jos tulostin olisi vaikka Bluetooth yhteydellä varustettu niin, että lappusia voisi tulostaa niin tietokoneelta kuin pädistä tai vaikka puhelimesta ilman kaapelia. Sitten vaan hyvä appi tulostusta varten jossa voisi olla valmiita muokattavia templateja, esim. kauppalista tai miksei vaikka oma käyntikortti.

Sitten…

Kas, kun googlaan ideani, niin joku on semmoisen jo konseptoinutkin jokunen vuosi sitten.

Näin siis palaan takaisin arkeen. Ei tullut minusta tällä(kään) kertaa uuden keksijää. Äh.

Published

6 comments

  1. Hieno tuo printterikonsepti.

    Tsekkaa muuten Whitelines-muistikirjat ja puhelinskannaukseen optimoidut Links-kirjat.

  2. Nyt kuin muistutat, niin olen kyllä nähnyt Whitelinesin joskus. Evernote ja Moleskine tekee samaa. Ja joo, printterikonsepti on hieno.

  3. Eiku mä vaan nyt tarjoan tämän idean. Mun voitot tulee muualta. Kun tulee. Jos tulee.

  4. Saatan olla nyt tosi vanhanaikainen, mutta eikö vaan ole helpompaa ottaa postit-lappu ja kynä ja ihan kädellä kirjoittaa siihen lappuun se kauppalista… :D

  5. Tottakai se olisi helpompaa. Eikä kauppalistaan nykyään enää tarvita edes paperia, kaiken voi hoitaa digitaalisesti. Mä ajattelin ton kauppalistan suhteen, että lapulle vois tulostaa otsikon “Kauppalista” ja se olis kivaa, vaikkakin tavallaan samalla ihan turhaa.

Comments are closed.