Mennyt vuosi numeroina, osa 2: Kuvat

En ole laskenut tarkkaan montako kuvaa olen netissä vuoden 2013 aikana jakanut, mutta jossain parin tuhannen paikkeilla luku pyörinee. Laskin osan kuvista ja niitä on 1816 – ne sijoittuvat ympäri nettiä seuraavasti:

Näiden lisäksi olen ripotellut kuvia vähän sinne sekä tänne (esimerkiksi) ja lisäksi koonnut vuoden aikana 15 portfoliota Behance.nettiin ja pari Blurb-kirjaa (enemmän piti, en kuitenkaan ehtinyt, suunnitteilla on kyllä). Yksi kuva ilmestyi myös Suomen Kuvalehden 35 mm -blogissa.

Niin ja sitten kuvia oli mukana myös parissa ryhmänäyttelyssä. Kesällä Unkarissa kiersi Moving Gallery esittämässä Näkymättömän läsnäolo -näyttelyä, jossa meikäläiseltä oli mukana sarja hotellikuvia. Joulukuussa oli kännykkämonivalotuksia mukana näyttelyssä mobile2013@jkl.

Flickrissä meni 500 000 katselukertaa puhki 26.8.2012. Alle vuoden päästä, eli viime vuonna 6.8. mittari näytti jo hiukan yli 650 000. Miljoonan raja ylittyi hiukan yllättäen 19.12.2013. Tämä siis kaikkien katseluiden yhteislukema. Pelkkien valokuvien (poislukien kuvastriimi, galleriat, setit ja kokoelmat ja videot) näyttölukema on tätä kirjoittaessa noin 913 000.

Tein ilman sen kummempaa syytä käppyrän siitä, miten Flickriin 2013 jakamani kuvat jakaantuvat määrällisesti eri kuukausille.

Graafi joka esittää Flickrissä julkaistujen kuvien määrän kuukausittain.
Piece of cake, sano ameriikkialainen.


Kts. myös osa 1: Askeleet ja osa 3: data.

Published

1 comment

Comments are closed.