Mennyt vuosi numeroina, osa 3: Data

Kolmas ja viimeinen osa meneestä vuodesta. Askeleet ja kuvat ovat aina seurannassa tavalla tai toisella. Kännykän kautta siirtyvää datan määrää seurasin ihan vaan tätä postausta varten Data counter widgetillä.

Noin normaalisti näyttäisi puhelimen kautta siirtyvän (niin lähtevä kuin vastaanotettu) noin parisen tuhatta megaa per kuukausi. Huhtikuussa kävin opettamassa toisaalla ja se näkyy. Kesä- ja heinäkuu sisältävät paljon Doctor Who:ta Areenasta ja kuvien siirtämistä. Paljon. Marraskuussa rupesin siirtämään kuvia kännykästä Dropboxiin ja se näkyy myös joulukuussa.

Tästä pienestä kuvasta näkee kokonaisdatamäärän. Isompi kuva, josta käy tarkemmin ilmi datan liike, löytyy tästä tai kuvaa klikkaamalla.

Mobiilidatan määrä graafina.
Dadaa.


Kts. myös osa 1: Askeleet ja osa 2: Kuvat.

Published

1 comment

Comments are closed.