Puuroa, puuroa

Puurosta puheen ollen, Irlannissa puuro on kokenut jonkinlaisen renesanssin tässä jokin aika takaperin, jos on internettiä uskominen. Siellä puuroon laitetaan myös kermalikööriä *). Jopa hotellin aamupuurossa ilmoitettiin olevan Baileysia. Tämä tieto hämmentää monia täällä. Niinkin, että sitä oikein tahdota uskoa. Viime lauantaina bloggaajien suviseuroissa tieto kermalikööristä puurossa aiheutti suurta hilpeyttä ja johti keskustelun hetkeksi pois tavanomaisista K18-aiheista sekä politiikasta puuroon (ja makaroniin, mutta lähinnä puuroon). Ja se taas johti siihen, että päätin kokeilla Fazerin uutta alkupuuroa (ilman pekonia, tosin) ja huomasin sen hyväksi.

Vaan takaisin tarujen vihreälle saarelle. Siellä ollessamme yksi seurueesta koki valaistumisen inspiroituneena ajatuksesta kermalikööripuurosta ja loihe lausumaan ajatuksen Elovenan ja Jaloviinan yhdistämisestä Jalovenaksi. Mikä mainio idea! Tunsin tarvetta visualisoida tämän, joten tein sen.

Elovena plus Jaloviina on yhtäkuin Jalovena.
Jalovena.

Tätä kirjoittaessa en ole kokeillut jalovenaa, mutta ehkä voisi kokeilla lorauttaa vähän kermalikööriä seuraavan alkupuuron joukkoon (ja/tai pekonia).


*) Toi Baileys-sivu ei muuten aukea jos ilmoittaa surffaavansa Suomesta. Kannattaa siis ilmoittaa katselevansa maailmaa vaikka Virosta käsin niin johan pääsee kiinni paheellisiin mainosviesteihin. Alkon sivulta voi kyllä virallista tietoa lukea.

Published