Elämää vapun jälkeen

Kas, skrubu on nyt listoilla. Kiva kiva, tai niinkuin mainoksen isoäiti: hyvä hyvä hyvä hyvä (taputtaa käsiään). Taitaa tuo toinen kotimainen kuitenkn johtaa siihen että skrubusta ei koskaan tule suurta hittiä :)

Mielenkiinnolla seurailen blogeissa käytävää IE -keskustelua, ja tyydyn olemaan kommentoimatta mitään sen enempää, paitsi että olen samaa mieltä kuin Schizo-Janne Myrsky.netissä tänään. Tosin joskus tuo JavaScript tarkistus ei aina toimi, tänäänkin tuli vastaan saitti joka joka tulkitsi marginaaliselaimeni väärin (“mutta minullahan nimenomaan on uudempi selain“). Kai se on kiinni tekijästä ja devausmahdollisuuksista. Itse kun olen mäkkikäyttäjä en oikein pysty koodatessani tarkistamaan sivujani muilla kun mäkkiselaimilla. Töissä sitten voin katsoa vaikka millä selaimella ja käyttiksellä. Vaan niinpä minulla on, niin yksityisesti kuin työni puolesta, kiinnostusta pitää huolta siitä miten valtaselain renderöi saittini, voiko olla niin että valtaselainkäyttäjillä ei ole samanlaista kiinnostusta marginaaliselainten sielunelämään? Koska Kartago on jo tuhottu, ja VHS voitti Betamaxin videoformaattien taistossa, tyydyn tähän loppuun lainaamaan vapaasti erästä arvostamaani kolleegaa joka osuvasti ja useasti on tokaissut: On kahdenlaisia selaimia, huonoja ja paskoja.

Oho! Mäkin Internet Exploreriin tehdään vielä softaa. Ja kaiken lisäksi maksullista! Ei kai erillinen Task Bar -ikkuna oikein korvaa oikeita välilehtiä? Ja ei kai kukaan maksa siitä kymmentä euroa, jos sen saa kymmenellä dollarilla?

Uusi mukava ilme, mutta eihän sitä muuta voi pnukilta odottaakaan.

Published