Avuton olo

Jännä juttu miten kännykkä on nykyään niin itsestäänselvä osa elämää. Miten sitä on aikasemmin tullutkaan toimeen ilman moista laitetta? En ollut pahemmin edes ajatellut asiaa, mutta viikonlopun yllättävä uimakeikka, joka jätti minut viikonlopun ajan puhelittomaksi, pisti miettimään.

Koko ajan oli tunne että nyt varmaan joku soittaa, tai tekstaa. Olin tavoittamattomissa. Ja koska en omista lankaliittymää en voinut soittaa kenellekään kertoakseni ettei minua saa kiinni. Onneksi on internetti eli viestin saa kuitenkin jotenkin liikkeelle, mutta ei tietenkään niille jolla ei ole verkkoyhteyttä. Oli kuitenkin hiukan rampa olo. Miten ihmeessä ennen sovittin tapaamiset? Millä organisoitiin menot? Oliko jengi sitoutuneempaa? Pitikö ennalta sovitut aikataulut paremmin? Mitä laitettiin leivän päälle ennen kuin oli flooraa?

Puhelin oli myös kelloni. En ole käyttänyt rannekelloa yli neljään vuoteen. Kun ei ollut kelloa taskussa niin heti sitä mietti että paljonko kello on. Olenko myöhässä? Kotona ei ole ongelmaa kun kelloja on kaikkialla, eikä kaupungillakaan, mutta landella tai jossain muualla missä ei ole julkisia kelloja on asia ihan toinen. Ahdistavaa.

Hölmö olo. Miten sitä voi olla näin riippuvainen niin helposti haavoittuvasta elektroniikasta? Tuntui jotenkin epätodelliselta. Toisin kuin uusi Harry Potter leffa jonka ensi-illassa eräskin nuori fani oli sitä mieltä että leffa tuntui realistisemmalta kuin aikaisemmat kaksi. Realistisemmalta? Just joo ;) Harmi että Potter kolmonen tulee meille vasta kesän lopussa.

Kun meni puhelin, meni myös puhelimen kamera. Kännykkäkuvat ovat huonolaatuisia ja aika mitättömiä, mutta sitä ehti jo tottua siihen että aina on kamera mukana, jos ei muuten niin bloggausta varten. Vaikka ei kai ne nyt ihan mitättömiä ole nuo kuvat, kun ovat sitten kieltäneet kuvien ottamisen ameriikan armeijassa. See no evil, hear no evil. Jos ei ole todisteita, niin ei sitä sitten ole tapahtunutkaan vai? Höh.

Tänään sain sitten lainapuhelimen käyttööni. Mopomallin johon en voi synkata yhteystietoja tietokoneelta, mutta nyt minut saa ainakin kiinni ja kellokin on. Mutta eikö kukaan ole minulle yrittänyt soittaa viikonloppuna? Ei vastaajaviestejä, ei tekstiviestejä… Mikä pettymys!

Published

1 comment

Comments are closed.