Hunajaa

Hyppään blogeja kiertelevään rakkauslaulumeemiin mukaan. Nämä ovat instrumentaalibiisejä (musiikki sen tunnelman tekee, ei sanat) poikkeuksena Ry Cooderin biisi, jossa on puhetta. Biisit ovat poimittuja tämänhetkiseltä, perin popvaikutteiselta, iTunes soittolistalta eikä siis ole mikään oikea TOP-5 lista. Eikä tässä mitään rakkauslauluja oikeastaan ole listattu, vaan ihan vain hunajaisia biisejä satunnaisessa järjestyksessä mukavasti pituusjärjestyksessä, nimen ja esittäjän mukaan, koska en osaa valita viittä kappaletta ja laittaa niitä järjestykseen.

  • Last Rendez-Vous (Ron’s Piece), Jean-Michel Jarre
  • Love Theme from Blade Runner, Vangelis
  • I Knew These People, Ry Cooder
  • Closing Time, Tom Waits
  • Orabidoo, Mike Oldfield

Lopuksi, jotta homma ei mene aivan liian hunajaiseksi, niin tässä linkki videopätkään jossa 30000 mehiläistä kuolee luonnon julmassa meiningissä. (via incoming signals)

Published