Heavy stuff

Dagens husis hade en bild på ett par rekordtunga ungar. Undrar om föräldrarna är lika korpulenta. Dom e säkert jätte lyckliga om ungen blir invald i Guinness Rekordbok. Jag kan tänka mig att boken kommer fram alltid när någon är på besök, eller på släktmiddagar: ja, säger pappan med glädjetårar och stolt röst, det är faktiskt min son som var världens tungaste unge då. Och släktingarna är gröna av avund när de bläddrar i boken. Den boken är ju nog en veritabel freaksamling med bl.a. detta och detta. Microsoft borde nog komma in i boken med sin nyaste patent.

Oho. Surfar man till adressen hbl.fi/ (utan www. alltså) så får man en Mac OS X Server sida med “Welcome to your website!”.

Published

2 comments

  1. No, myönteistä on se, että käyttävät Apple Serveriä. Tilasin höplän kolme kuukautta sitten mutta vieläkään ei ole näkynyt ensimmäistäkään numeroa.

Comments are closed.