Mitä mitä mitä?!

Miksi kukaan ei ole kertonut minulle. Minun olisi pitänyt saada tietää. Olen ihan out, zip ja jopa vähän vihainen – tosin lähinnä itselleni. Tänään vasta huomasin, tässä kun sain herättyä perin myöhään menneen illan jälkeen. Tai se mikään ilta enään ollut, aamuyö. Aamu oikeastaan. Taisi olla lähempänä viittä kello kun kömmin sänkyyn. Oli muuten kaunis aamu. Ja oli muuten mukava ilta. Tryffelit joissa olivat chiliä sopivat todella hienosti vastajauhetun meksikolaisen kahvin ja 17 vuotiaan Bowmore single maltin kanssa. Mutta miksi kukaan ei ole kertonut minulle. Miksi leffafestari nimeltä Night Visions on mennyt minulta sivu suun. Nyt harmittaa. Tyhmänä ei ole helppo olla.

Onneksi Mooren traileri on taas saatavilla, vaikka löytyyhän se ihan imutettavana versionakin.

Published