Elle och Nokia

Kill Bill 2. Njöt av filmen för andra gången igår. Den är nog värd fem stjärnor. Och nu är jag även mera övertygad om att Daryl Hannah som Elle, gör nog den bästa rollen i filmen. Hon är helt enkelt lysande.

Kan nog inte komma ihåg att jag skulle ha sett mycket av vad hon gjort. För mig har Hannah varit “file under: romantiskt tjafs, låt bli att se”. Det var bara äckelromantiska Splash som jag kunde minnas, innan jny påpekade att hon faktiskt var med i en av mina favoriter, nämligen Blade Runner.

I Blade Runner fanns inga mobiltelefoner. Men i en av de nya bloggarna jag hittade via Pinseris lista har skribenten fotograferat megapixelbilder med den nya Nokia 7610. Ingen lysande kvalitet (överraskande? Nej.), men vad jag kommer ihåg så skiljer sig bilderna inte kvalitetsmässigt stort från de första megapixel kamerorna från år ett och två.

Snart skulle det väl vara på tiden att man kunde använda sin mobiltelefon som webcam. Ha! Killeridé… som stjäls och jag blir aldrig multimegamiljonär. Kräpp! Men ni läste det först här.

Published

2 comments

Comments are closed.