Skrik och skrän

Sommar, fågelungar och skyddsinstinkter. Jäkla måsar som måste lägga ägg där de säkert inte får vara i lugn och ro. Inte speciellt kul att gå till bussen från jobbet efter en tung dag och mitt i allt bli attackerad av ett vitt bombplan som skyddar sin unge (som piper flera tiotals meter ifrån, ca tre meter över marken i toppen av en metallställning av något slag). Skrik, skrän och lågflygning rakt över huvudet. Alltid lika skrämmande. Hamnade ut för samma sak i fjol. Den måsen var, om möjligt, mera illasinnad och jag sprang mitt ut på vägen utan att tänka, bara för att skydda min skalp. Tur att det inte åkte några bilar där då.

Men, man kan lugna ner sig i kväll med Satrianis, Vais och Fripps sjungade, skrikande och ylande gitarrer på ishallen. Inte många timar kvar.

Published

2 comments

Comments are closed.