(Elo-)kuvia

Spiderman(s) save the day, Blair witch snowman sekä ihan muuten vaan hauska kuva.

Ilya Rozhdestvenskyllä on eri hienoja kuvia. Paljon skrubua! (via consumptive.org)

Jälleen yksi leffa Kunkusta nimelä Artturi. “The true story”… hehe. Stellan Skarsgård Merlinin osassa mutta Bruckheimer -tuotantoa. Näyttää hienolta, vaan sisältö vaikuttaisi olevan huttua. Hollywoodissa näyttää olevan menossa megalomaanisten legendojen sesonki. Olen vakaasti sitä mieltä että Excalibur (1981) toistaiseksi paras Artturi -legendaa käsittelevä leffa. Monthy Python -versio tuo myös mielenkiintoisen näkökulman asiaan :) Onkohan Quest for the Holy Grail Locations näkynyt meillä telsussa?

Taas yksi dokumentti eräästä ameriikan presidentistä. The Real Story. Eikös ne aina ole aitoja oikeita? Tämäkin on “a true story”.

Published

1 comment

  1. Noin monta hämähäkkimiestä on varmaan vähän niinkun mitä useampi kokki, sitä huonompi soppa. Liian monesta supersankarista kun ei muutenkaan voi seurata mitään hyvää, saati sitten useasta kappaleesta samaa supersankaria.

Comments are closed.