Urbana kalkoner

Jäkla måsar. Hade redan glömt förra veckans bombplan. Men naturen glömmer inte. Nej. Månne inte samma (?) mås attackerade mig idag igen. Denna gång när jag väl var förbi boet, som fortfarande låg långt borta och högt uppe. Mammamås (eller var det pappa, hann inte kolla) tänkte riva skalpen av mig, hacka ögonen ur huvudet och därpå skita mig vit i farten. Fult spel: attackerade mig bakifrån. Försökte skjuta mig i ryggen, den kycklingen. Träffade inte. Ha! Och jag sprang. Hårt, hukad, långt och med idel svordomar flygande ur mungipan. Men inte mitt ut på vägen denna gång.

I morgon tar jag en annan rutt till bussen.

Published

2 comments

  1. Haha!

    Kan int annat än skratta hånfullt o säga, been there done that :)

    Dock att det var ~10 år sedan, men då blev jag träffad :\

  2. Naturen borde hålla sig borta från urbana områden, eller så borde den hålla sig i styr ;)

Comments are closed.