Surf efter lunchen

Nyaste Beastie Boys plattan har skapat diskussion. Skivan är nämligen kopieringsskyddad (fast inte i alla delar av världen) och nu skrivs det att den sprider virus. Bäst bara att hålla sig till skivor utan kopieringsskydd: bättre musik och ingen mindre fara för infektering ;)

Och igen har Microsoft patenterat något. Nu är det då inte dubbelklickning utan “transmitting power and data using the human body“. Kunde man sedan månne påstå att ingen annan har rätt till ens kropp än man själv och kräva fyrk av Microsoft? Troligen inte. Resistance is futile, you will be assimilated. Tänk om (när) det blir bugg i systemet och det enda man ser är blått! Då är det reboot med hjälp av Nokia som gäller.

Published

6 comments

  1. Förlåt, että vastaan på finska. Me ollaan muutenkin jo boikotoitu kopiosuojattuja levyjä, kun niistä ei ole kuin haittaa normaalikäyttäjälle (levyt ei soi tietyntyyppisissä soittimissa jne.). Haxorithan saa ne kopiosuojauksetkin ohitettua, joten biisit näkyy leviävän intternetissä joka tapauksessa.

    Harmittaa tietty, kun joitakin levyjä ei sit voi ostaa (jotka siis olisi muuten ostanut, mutta kun se kopiosuojaus "estää").

  2. Jag förstår. Olen itsekin välttänyt niitä, mutta kerran ostin vahingossa kun hintalappu piilotti tiedon siitä että levy ei soi tietokoneessa. Sepäs vasta harmitti. Pitänee jossainvaiheessa käydä imuttamassa levy verkosta.

  3. Joo, Toni ilmoitti (kuultuaan tuosta Beastie Boys:n plattasta), että jaha, meinasin ostaa sen, mutta enpä sitten ostakaan. Joo ja just tuota levyjen imuttamista verkosta toi kopiosuojaus vaan aiheuttaa…

  4. Ooh, hoksasin juuri, että a) jaksoin lukea ja b) ymmärsin tämän ruotsinkielisen postauksen. Onnittelen itseäni. Edistystä, nimittäin. ;)

    Olin muuten niin tylsä, että kirjoitin oman vuodatuksen tuosta kopiosuojauksesta. Toisten blogien juttujen toistelu ei ole minun hommiani, mutta piti tällä kertaa kuitenkin.

Comments are closed.