Pieni leffakatsaus

Eilen nähty Hellboy oli hyvää viihdettä. Homma toimi hienosti. Kakkososa näköjään työn alla.

Ennen lomaa pitänee käydä tarkistamassa onko Hämis 2 niin hyvä kuin mitä siitä on kirjoitettu. Kolmonen näköjään työn alla.

Pätkiä Mike Oldfieldin Tubular Bellsistä soi Exorcist: The Beginning -trailerissa takaperin ja oikeinpäin. Onkohan leffa hyvä? Skarsgård on kyllä hyvä näyttelijä, ja onhan Harlin joskus tehnyt ihan onnistuneita leffojakin. Koskakohan tuo tulee tänne?

Published

3 comments

  1. "..onhan Harlin joskus tehnyt ihan onnistuneita leffojakin."

    Nimeä yksi! :-p

  2. Tuossa uudessa Exorcistissa minua huolettaa enemmän se, että Harlin palkattiin tekemään Paul Schraderin jo valmiista elokuvasta studiolle mieleisempi ja yleisölle helpommin myytävä versio muutamine lisäkohtauksineen. Oli myös huhuja siitä, että sekä Harlinin että Schraderin versiot pääsisivät levitykseen samaan aikaan, mutta näköjään Harlin voitti, sillä toisesta ei ole kuulunut enää aikoihin mitään.

    Sekä Die Hard 2, Cliffhanger, että Long Kiss Goodnight ovat kelpoja toimintaleffoja (nimenomaan muihin toimintaleffoihin vertaillessa), ja onhan Ford Fairlane upea esimerkki siitä, miten tehdään todella loistavan huono elokuva, kun oikein yritetään. :P

  3. Long Kiss Goodnight on mielestäni ihan onnistunut. Die Hard 2 oli silloin 14 vuotta sitten mun mieleeni (olin ah niin nuori silloin ;), voi olla että tänään ei iske samalla tavalla. Deep Blue Sea oli mielestäni mukavan ahdistava ja onnistui pitämään mielenkiinnon yllä kun hämmentävästi pisti tunnetuimmat tähdet lihoiksi heti alkumetreillä.

Comments are closed.