Ääni muuttolaatikoiden takaa

Niin se meni viikonloppu eikä meikäläinen pahemmin hillunut verkossa. Pääasiallinen syy on se että muutin, niinkuin on jokunen muukin bloginpitäjä tässä kesällä tehnyt, eikä uudessa kämpässä ole vielä verkkoyhteyttä (note to self: soita isännöitsijälle ja kysy taas missä netti viipyy). Mutta vaikka olisi netti ollutkin, on laatikoiden ja yleisen kaaoksen keskellä muutakin ajateltavaa kuin netti. Eniten harmittaa etten pääse meilejä lukemaan.

Muutto meni oikein hienosti. Kasa kavereita (suuri kiitos heille), jääkaapillinen kaljaa ja muuton jälkeen tarjottu lounas, on jo useaan otteeseen huomattu toimivaksi suunnitelmaksi. Sanomattakin on selvää että olen käytettävissä muuttomiehenä kun kaverit tarvitsevat. Hommaa helpotti se että en muuttanut mitenkään pitkän matkan päähän ja olen voinut juhannuksen jälkeen viedä pikkukamaa edellisestä kämpästä uuteen pienemmissä erissä (kiitos kavereille joilla on auto :) ja pääasiallinen muutto oli vain suurten ja raskaiden esineiden siirtämistä kertarysäyksellä.

Sunnuntaina olikin sitten pakko saada jotain muutakin viihdykettä kuin “Mihin kaukosäädin/kalsarit/kaikki on piilotettu?” -leikki ja meninkin sitten katsoman hämähämähäkkimiehen toista esiintymistä. Oli hyvä leffa. En hehkuttaisi sitä ihan mielettömästi, vähän oli tasapaksu ja toisinaan ylipateettinen, mutta olihan se paljon parempi kuin ykkösosa. Jäin kaipaamaan synkempää fiilistä. Vuokraisännän tytär oli ehkä paras hahmo koko leffassa.

Tänään olen sitten duunin ohella lukenut viikonlopun meilejä ja pällistellyt läpi Päivän pamaukseni. Olenpas jäänyt pahasti parissa päivässä jälkeen. Illalla ei ole taaskaan nettiä, joten aikaa tavaroiden järjestelyyn pitäisi siis löytyä. Tekemistä riittää ja koska sää ei vaikuttaisi vieläkään olevan ihan hirveän kesäinen, ei haittaa vaikka sisällä joutuu olemaan enemmänkin.

Published

4 comments

  1. Nokia 6600, bluetooth ja NetNewsWire (Lite) niin pysyt ajan tasalla ilman laajakaistaa. RSS rulez.

  2. Joo. Mulla vaan ei oikein nyt ole aikaa pysyä ajantasalla. On senverran lootaa ja krääsää järjesteltävänä.

Comments are closed.