Tyhmä mikä tyhmä

En muista ihan tarkkaan, mutta mielestäni kysymys kuului “Haluutko näille pussin?”. Voi tietenkin olla että kysymys olikin “Laitetaanko nämä pussiin?” tai “Meneeks nää näin, vai haluuksä pussin?”. Mutta olen ihan varma, täysin 100% varma, että kysymys ei ollut “Haluutko ostaa muovipussin?” tai “Tässähän tätä kamaa onkin, haluatko vielä maksaa ylimääräistä brändätystä muovipussista?”. Okei. Tämä on oikeastaan saivartelua, mutta kun olin eilen ostamassa Anttilan Kodin Ykkösestä kaikenlaista mitä äsken muuttaneena saattaa tarvita, jouduin sitten yhtäkkiä maksamaan pussista. Ei se harmita että maksaa pussista, summahan ei ole iso. Maitokaupassakin pussi maksaa. Mutta se mikä ottaa päähän on tuo myyjän ns. myyntipuhe. Kyseessä ei siis ollut pussi jonka itse repäisin käyttööni, vaan pussi josta veloitettiin, vaikka sille ei annettu hintaa. Pussi, joka kaiken lisäksi oli rikkinäinen. Miksi minä maksan siitä että teen kyseiselle firmalle mainosta kävellessäni rikkinäinen mainospussi kädessä? Miksikö? Siksi että olen tyhmä. Tai ainakin siltä minusta tuntuu kun kävin Anttilan Kodin Ykkösessä.

Published