Loma-ajan leffakatsaus

Butterfly Effect
Yllättävän hyvä elokuva, ei tee edes mieli sörkkiä juonenkulussa olevia reikiä koska homma toimi hienosti. Sci-fiä jalat maassa (voiko noin sanoa?), ehkä hiukan ennalta-arvattava, mutta todella viihdyttävä. Kutcher teki mielestäni hyvän roolisuorituksen.

School of Rock
Kevyt pettymys. Olin odottanut hauskempaa elokuvaa. Ehkä odotukset olivat liian korkealla. Tämä on tyypillinen “luuserista tulee sankari ja ujot uskaltavat lopuksi” -tarina. Tuli siitä kuitenkin hyvälle tuulelle.

Dawn of The Dead
Harvoin olen tuntenut myötähäpeää leffan jälkeen, mutta tässä tapauksessa nolotti niin näyttelijöiden kuin tekijöidenkin puolesta. Tämä leffa on aito, kymmenen pistettä ja papukaijamerkin ansainnut, täysiverinen, paskis.

Published

4 comments

  1. No, mites on sen "Texasin moottorisahamurhaajan" uudelleen filmatisoinnin kanssa. Kyllä sekin oli aika kokonaisvaltaista tuubaa suoraan tuutista.

  2. Sitäpä en nähnyt, joku raja sentään ;) Mutta vanhojen lämmittely on vaarallista: en taida uskaltaa mennä katsomaan Lady Killerisiä, tätä uutta, koska alkuperäinen on niin nerokas. Vaikka tämä uusi onkin Coenin veljesten tuotos. Ehkä menneiden sateiden voisi käydä pällistelemässä Day After Tomorrowin. Hmm… no tulossa loma-aikana on vielä Potter, 9/11 ja Riddick.

  3. Samaa mieltä pni:n kanssa Butterfly Effectistä. Jos sitä järjellä alkaa ajatella, niin kyllähän nalkutettavaa löytyisi, mutta tuosta ajattelusta huolimatta se pysyi jännittävänä, ajatuksia herättävänä ja mielikuvitusta kiihottavana elokuvana. Enkä ole pitkään aikaan pelästynyt yhtä pahasti kuin siinä eräässä kohtauksessa, jossa poika rakentaa pienoismallia ja …

  4. Pienoismallikohtaus oli kyllä hyvin tehokas. Onneksi ei tullut rytmihäiriöitä.

Comments are closed.