Itku lyhyestä ilosta

Argh. Vuorokausi siitä että kun sain Welho Pron taas käyttööni, intternetti töksähti toimimattomaksi, kesken surffailun. Noh, minä sitten testaamaan että mikä koneessa vikana. Ei vikaa. Kaikki kunnossa, mutta data ei siirry. Soitto puhelinpalveluun. Istuin 20 minuuttia (eläköön kännykät ja niiden lokitiedot) ja kuuntelin erinäisiä ohjeita siitä missä vika voisi olla. Ehkä TV-kaapelin t-liitin, antennihaaroitin, oli hajonnut (hehe, se oli ehkä paras). Lopputulos oli se että jokin on vialla, mutta ei tiedetä että mikä. Eivät kuitenkaan pystyneet syyttämään minua viasta (vaikka eivät tunnustaneetkaan että vika on heidän päässään) ja sovittiin että heiltä tulee joku tekemään huoltokäynnin… kahden viikon kuluttua! Ei ollut kuulemma aikaa ennen sitä. Ja eihän sitä nyt mitään alennusta tästä toimimattomuudesta voi saada, vaan kuukausimaksu pyörii normaalisti kunnes on todettu että vika on verkossa, eikä modeemin ja käyttäjän välissä. Ja se voidaan todeta vasta parin-kolmen päivän kuluttua huoltokäynnistä. Lähdin elokuviin.

Nyt verkko toimii taas, eli joku on tehnyt jotain jossain. Nyt kun pääsee tarkistamaan asioita huomasin HTV:n teknisistä tiedotuksista että Pro -liittymä on takkuillut Töölössä 10. ja 11.8. Odotettavissa siis pätkimistä tulevaisuudessakin? Huokaus.

Eli: Pro -liittymissä täälläpäin on ollut vikaa kahtena päivänä ennen asennusta. Päivä asennuksen jälkeen liittymässä on vikaa. Vian syy ei kuulemma ole tiedossa. Mitään ei voi tehdä kahteen viikkoon. Jos HTV:llä on logistiikkaongelmia, on heillä myös aika huono sisäinen tiedonkulku. Ei vakuuta.

Published

3 comments

  1. Jaha, pitää siis muistaa, että kun (toivottavasti pian) siirtyy tämän huippuvauhdikkaan HoasNetin käyttäjien onnellisesta joukosta, kannattaa harkita tarkkaan, ottaako Welhon "tilalle"…

  2. No, täytyy kuitenkin sanoa että ei se niin huono ole, tuo Welho. Mutta joskus homma tökkii ja huonointa HTV:ssä on heidän sisäiset ongelmat, ei niinkään itse liittymä.

  3. Niin, ja katsokaa tätä:
    http://duuni.talentum.com/c… "HTV osaa hoitaa asiakassuhdetta." Tosin ne tekee mitä muutkin laajakaistaoperaattorit tänä päivänä. Tuplaa kaistan nostamatta maksuja.

Comments are closed.