Rammstein tai parannusehdotuksia Lippupalvelulle

Tänään kello 9:00 Lippupalvelu aloitti lipunmyynnin Rammsteinin 24.11 keikalle. Liput loppuivat näköjään alle tunnissa joten pitää kai olla iloinen koska onnistuin varaamaan kuusi kappaletta.

Hieman ottaa kuitenkin kaaliin koska olin tasan 9:00 liikkeellä ja sain tästä huolimatta aika huonot paikat. Syytän tästä Lippupalvelun käyttöliittymää joka ei mielestäni ole ihan kohdallaan. Se on muuten ihan OK paitsi että eka varaussivu kysyy samalla lippujen määrää ja katsomoa.

Tämä johti minun tapauksessa valitse, hylkää, palaa takaisin-rumbaan. Yritin varata kuusi lippua hyvältä paikalta. Valitusta paikasta ei tieteenkään löytynyt tilaa kuudelle ja seuraavaa sivu tarjosi tilalle aika huonot paikat.

Ei kelpaa minulle, palaan takaisin alkuun ja yritän varata toisesta katsomosta. Sama juttu toistuu ja palaan vielä kerran alkuun. Nyt pieni paniikinpoikanen on jo syntymässä. Mitenhän tässä käy? Saanko lippuja ollenkaan? Valinta ei tieteenkään onnistu ja minulle tarjotaan toistaiseksi huonoimmat paikat. Kello lähestyy jo 9:15 ja hermoni pettävät. Hyväksyn ehdotuksen ja kiroilen.

Elämä olisi ollut niin paljon helpompaa jos ekalla sivulla kerrottaisiin miten monta lippua haluaa varata jonka jälkeen listataan vain katsomot jossa on tarpeeksi tilaa ja siitä sitten eteenpäin.

Vaikka kuitenkin… Mulla on lippuja lällällää!

Published