Skivor skivor skivor

Typiskt. Egentligen skulle jag ha en skiva. Bara en. Inte mer än så. När jag på kvällen kom hem, efter att ha besökt andra skivbutiker än bara favoritskivbutiken (som inte hade det jag var ute efter) och VR Magasinerna, hade jag i ryggsäcken definitivt mer än en skiva. Dessutom kom det en skiva en via posten igår.

Andra shoppar kläder och skor. Jag faller för skivor. Men vad kan man. Det kommer emot alltmöjligt. Jag gillar t.ex. Porcupine Tree och när herr Wilson kommer ut med något intressant nytt, produktiv som han är, vill jag bekanta mig med det. Ja och när jag hittar Joni Mitchells Travelogue, begagnad men i bra skick, för en spottstyver, vore det mer eller mindre kriminellt att lämna skiva och gistna på skivhyllan. Så var det är positivt överraskande att hitta Rituals Think Like A Mountain till ett billigt pris. Och… och… Det är tur att jag har bra musiksmak. Annars skulle jag köpa dålig musik, och då skulle det inte vara lika roligt ;)

Published