Svenska bloggar

Tydligen ganska så inspirerad av förra fredagens bloggträff, har Sedis varit och kollat in bloggar från Sverige. Troligen en bra grej, eftersom vår västra granne har en hel del att erbjuda.

Skulle ha kommenterat detta åt Sedis rakt, men orkar inte gå igenom hela registreringsprocesessen på blogger, så får det bli. Är man lat så är man och anonyma kommentarer suger råa ägg. Varför måste man vara en bloggare på Blogger för att kunna kommentera bloggar på Blogger?

Published

3 comments

  1. Inte behöver man vara bloggare i Blogger för att kunna kommentera icke-anonymt. Du väljer bara alternativet "kommentera anonymt" och skriver in din kommentar och som det sista radet i kommentaren ditt namn och url. Så gör jag och slipper alla besvärliga registreringsprocess.

  2. Nåjo. Måste väl göra så då, men jag tycker ändå att det är ganska så dumt.

Comments are closed.