HTV part 5: Att vänta och hoppas

Okej. Min dator är på service, men HTV har haft problem igen, fast personen som kontaktade mig från kundeservicen hoppades att allt vore nu i skick. Man kommer inte så långt med att bara hoppas, tydligen.

Men varför klagar jag? Min dator är ju på service och har nog inte märkt av några problem i nätkontakten hemma utan den. Hur har jag noterat avbrott i nätkontakten? Det råkade sig att jag var och läsa de tekniska meddelanden som HTV ger ut. Nu tror ni att jag är där varje dag och läser vad som gått åt pipan. Fel, helt fel! Jag var där eftersom jag inte kunde logga in i min mejl via webinterfacet från jobbet. Naturligtvis tänkte jag mig att nu har något barkat åt helvete igen. Webbmailen släpper inte mig in. Nada, niente, zip, ingenting. Inte ens ett felemeddelande, sidan bara reloadar ett par gånger och så kommer jag tillbaka till inloggningen igen.

Men inget tekniskt meddelande om fel i systemet. Jaha. Och vad nu då? Har jag hamnat på en svart lista kanske? För mycket kritik kanske? Himmel, läser dom min blog? Vad? Kommer åt inboxen med telefonen. Underligt. Eller… bra, jag är alltså inte på en svart lista. Och. Oj. Nu fungerar det igen via browsern också. Det var ju tur att jag inte ringde supporten. Felet skulle ha varit mitt. Troligen fel i kabeln (här på jobbet :) och sedan bokning av servicebesök.

Att vänta och hoppas ser ut att vara den bästa supporten.

Published