Viikonlopun aikana opittua

Vaikka chilisörsseli jonka tein pari kuukautta sitten, ja jonka eilen käytin loppuun, oli vielä ihan kunnossa oli sen tulisuus selvästi heikompaa nyt kuin sörsselin elinkaaren alkumetreillä. Mitä tästä opin? Suola, sokeri ja etikka säilöö habanerosörsselin hyvin, mutta kannattaa joko tehdä pieniä eriä kerallaan tai lapioida sörsseliä suuhun nopeammalla tahdilla.

Vahingossa kaupasta mukaan tarttunut kevytkookosmaito ei maistu kookokselle eikä sakeudu mukavasti ruokaa tehdessä. Mitä tästä opin? Rasvan poistaminen kookosmaidosta tekee maulle ja koostumukselle samaa hallaa kuin rasvan poistamien juustosta: lopputulos on mitäänsanomaton ja tylsä. Älä osta, pidä silmät auki kaupassa.

Skrubu pomppii pinserin toplistalla kuin… kuin… hyppykepillä varustettu raivokas apina. Mitä tästä opin. Lista on oikukas eikä koskaan tiedä missä mennään ja samalla se on myös hyvin addiktiivinen.

Published