The Rated and The Sorted

Are You A Blogaholic?
Results: Your Score: 48 / 100

i'm in ravenclaw!

(via Kobaïa)

You are a casual weblogger. You only blog when you have nothing better to do, which is not very often. There’s nothing wrong with that. But if you’d post a little more often, you’d make your readers very happy.

(via Matkalla)

Published

3 comments

  1. Koska en jaksa kirjoittaa samasta aiheesta omaan blogiin, kerron tässä, että sain "huonommat" pojot kuin sinä (44/100) ja olen myöskin casual weblogger. Ehkä juuri siksi en jaksa postata tätä Maailman tilaan. ;)

  2. Herranjumala! Onko sinullakin elämää verkon ulkopuolella? Voi ei!!1!

  3. Ilmeisesti. Olen siitä itsekin aika shokeeraantunut. Tosin voihan olla, että minulla on vain muita intternettibisniksiä blogin ulkopuolella. ;)

Comments are closed.