4 comments

  1. Det skulle vara kul om man kunde överföra sina meddelanden till datorn. Synd att LifeBlog inte fungerar på Mac….

  2. …hmm …och så hittade jag detta: http://reelintelligence.com… som har "Archive SMS to disk using Mail-style folders". Nu pärtar det att min läppäre är på service och jag måste köra en OS 9 moped. Aaaaaargh!

  3. Kolla readmen: "Symbian Phones: Unfortunately, SMS functionality will be limited or non-existent on Symbian phones due to firmware limitations with these devices. Once BluePhoneElite is out of beta, I will begin work on a Symbian extension to fix this incompatibility. If you have experience with Symbian programming and would like to help, please send me an email."

    Jag kan intyga att det funkar dåligt. OK, jag fick ett meddelande sent, men that’s it. Den ser bara SIM-kortet, vilket inte är var min 6600:a lagrar meddelandena. Så det är väl bara att börja lära sig Symbian ;)

    Annars verkar det vara ett prima litet program…

Comments are closed.