9 comments

 1. iPod photo är nog en lustig leksak (och ja, jag vill ha en :) men det som saknas är egenskapen att koppla ihop iPoden direkt i en kamera och dumpa ner bilderna från kameran till iPoden.

  Tänk nu. En Canon D20 i handen och en iPod Photo/60 i fickan. Jäs.

  Jag vet att det existerar teknologi för detta med nåslax tilläggsmoduler och -potikyler, men på något sett tycker jag ändå att det borde göras lättare.

 2. Och så iPod/U2. Det 50 dollar dyrare priset ska kalkyleras såhär. Med iPod/U2 följer ett femtio dollars rabattkort för The Compleat U2 vilken innehåller 16 skivor U2. Tanken är naturligtvis att Den Sanna U2-Freaken ska köpa även U2-"boxen" eftersom priset är en tredjedel billigare än på iTunes music shoppe.

  Realiteten är naturligtvis att U2-freaken redan gjort en femtio dollars delbetalning på en produkt han/hon inte ens ännu har köpt. Jobs kan det här med pengar.

  Men visst phan skulle det vara snärtigt ändå. Trist att iPod/U2 bara finns i 20G-version. Jag suktar nog efter iPod Photo/60 ändå. Kan skicka den till målaren sen (http://www.colorwarepc.com/… :)

 3. Igen en helt sjukt tuff produkt, som samtidigt är så onödig och opraktisk att man inte kan förklara för frun varför man skulle behöva en. Sedan när CF- och SD-korten ryms in i grunkan kan den på riktigt bli nyttig.

  Men jo, ändå dräglas det det här på keyboarden…

Comments are closed.