Sen on täällä!

iTunes Music store on auennut Suomessa tänään. Ensimmäiset fiilikset on, että tähän tulee uppoamaan rahaa. Ostan itse aika harvoin musiikkia koska a) käyn harvoin shoppaamassa, b) kun tulee shoppailtua ei jotenkin koskaan tule mieleen mitä musiikkia haluaisi kuulla tai ostaa enkä c) jaksa kuunnella kaupassa. iTMS kanssa tilanne on aivan eri. Voi rauhassa tutkia mitä haluaa ja ostaa silloin kun on aikaa. Ensimmäinen ostokerta meni näin.

Kaikki alkoi Depeche Moden kappaleesta Personal Jesus joka löytyi sinkkukokoelmalta. Saman tien tuli poimittua muutama muu samalta kokoelmalta. Marilyn Mansonin Personal Jesus versio oli sekin ostettava saman tien. Siltä levyltä löytyikin siisti Tainted Love versio. Jaha, ja miksei saman tien Soft Cellin 7″ sinkkuversio samasta samalla?

Lopuksi vielä levy bändiltä joka Tuskassa luultavasti sai aikaan mun oikean korvan tinnituksen: Fear Factory. Nyt oli jo 25 biisiä. Eiköhän se riitä.

Draggasin biisejä ensin soittolistaan ja ostin ne vasta kun kaikki oli valittu. Muuten ihan kätevä tapa, mutta kun kappaleet pitää ostaa yksitellen. Ostaminen vaati 25 klikkausta plus 25 kertaa OK, ei kauhean kätevää.

Muuten kaikki toimi nopeasti ja hyvin. Ostaminen on helppoa, ehkä turhankin helppoa…

Published

3 comments

  1. Ostajan on helppo hymyillä? Itse en ole vielä ehtinyt shoppailemaan, työnantajani kun ei ymmärrä antaa esimerkiksi vapaapäivää näin tärkeän tapahtuman kunniaksi ;)

    Mutta voimme kuitenkin iloita. Suomella on nyt jotain, mitä ei Ruotsilla ole.

    http://macworld.idg.se/Arti

  2. Nonniin, eka ostettu. Eihän siinä tarvitse OK:ta painaa joka kerta, jos rastittaa sen "älä kysy jos todella haluat ostaa biisejä" -ruudun :)

  3. Eka "your receipt…" tuli mailissa. Siitä puuttuu neljä biisiä. Mielenkiintoista. Ne soi ihan hyvin vaikka en näköjään ole maksanut niistä mitään… vielä.

Comments are closed.